Monday, January 4, 2010

Hello 2010

Happy New Year !!!!

When the clock strikes twelve on December 31st, people all over the world cheer and wish each other a very Happy New Year. For some, this event is no more than a change of a calendar. For others, the New Year symbolizes the beginning of a better tomorrow...
On the new year's eve my wife sibuk nak makan kat Italiannies...wanna eat pasta & pizza she said. So the nearest is Sunway Pyramid..yg lain jauh la sikit pastu jalan sure jamm la new year eve ni.
After maghrib we off to Pyramid, luckily tak jamm pastu senang dapat parking without buat tawaff. After parking we all terus ke restaurant tu...lapaq!!! tak sanggup nak window shopping dulu. Tak sangka pulak Italiannies jadi host for the new year celebration...punyala ramai manusia kat luar Italiannies ni, macam2 ragam. Line panjang jugak la...since muka kitorang ni regular Manager tu pun bagi dapatla Kodomo Lion ni sambut her 1st new year party kat Sunway Pyramid with courtesy of Babah & Ummie.
Mia the Lil Red Devil

Muka pelik tengok ramai manusia

1 comment: